Nemate artikala u svojoj košarici.

Uvjeti plaćanja

U online trgovini Flirty možete izvršiti plaćanje koristeći se slijedećim načinom plaćanja

  • pouzećem prilikom preuzimanja paketa
  • bankovnim prijenosom sredstava na račun isporučitelja (uporaba online bankarstva ili pošte)
  • PayPal plaćanjem na račun isporučitelja
  • kreditnim karticama Visa, Mastercard te Maestro

Isporučitelj kupcu izda račun na trajnom mediju s jasno prikazanim troškovima i porezima.

U slučaju narudžbe, čiji iznos je viši od 1500 KN, plaćanje pouzećem u gotovini nije moguće. Tada je prikladan način plaćanja putem bankovnim prijenosom sredstava, PayPal plaćanjem ili plaćanje kreditnom karticom.

Naše pakete šaljemo i na otoke. Plaćanje po isporuci moguće je za otoke Krk, Cres, Lošinj, Rab, Murter, Korčula, Peljašac, Vir, Pag, Hvar, Brač, Vis, Pašman i Ugljan. Na otoke koji nisu na popisu, slanje pouzećem na žalost nije moguče, naruđbu možete platiti putem paypala, kartice ili uplatnice.

Popusti, promocije i druge pogodnosti (npr. Besplatna dostava) nisu kumulativni.

Cijene

Cijene valjaju u trenutku potvrde narudžbe i nemaju unaprijed fiksiranu valjanost.

Cijene valjaju u slučaju plaćanja sa jednim od gore navedenim načinom plaćanja te gore navedenim uvjetima.

Unatoč izvanrednim naporom osigurati ažurne i točne podatke, postoji mogućnost neispravnog podatka o cijeni artikla. U tom slučaju ili u slučaju da se cijena proizvoda promjeni tijekom obrade narudžbe, će isporučitelj kupcu omogućiti odustajanje od ugovora te istome omogućiti rješenje koje će nuditi obostrano zadovoljstvo.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca je sklopljena u trenutku kada isporučitelj potvrdi narudžbu (kupac zaprimi elektronsku poruku koja sadrži obavijest o predaji paketa dostavljaču odnosno mogućnost osobnog preuzimanja paketa na licu mjesta isporučitelja). Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti fiksirani te vrijede također za isporučitelja kao i za kupca.

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code