Nemate artikala u svojoj košarici.

Kupaći kostimi

Prije nego što izabereš kupaći kostim, najbolje je da znaš kakav je tvoj tip tijela, tako ćeš znati kakav model kupaćeg ti najbolje pristaje i tvoja kupovina kupaćeg kostima će biti jako jednostavna.

Dakle, postoji više različitih tipova tijela, podijeljeni su u četiri kategorije, i to u obliku jabuke, kruške, u obliku pješčanog sata te u obliku pravokutnika. Ovdje ćeš odrediti kojoj kategoriji pripadaš.

Kada odrediš kakva je tvoje figura, moraš još samo izabrati pravi model kupaćeg za nju. Pročitaj više kako izabrati kupaći kostim prema tipu tijela. I kako izabrati kupaće kostime za punije? Pročitaj ovdje.

Saznajte više Sakrij opis

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code