Nemate artikala u svojoj košarici.

Kombinezoni

Kombinezoni se već nekoliko godina nalaze na rubu modne scene, a sad ih odjednom više ne možeš izbjeći. Žene s dugim tijelom i kraćim nogama ih skroz izbjegavaju jer, niti tjeskoba na međunožju, niti tijesne naramenice koje se urezuju na ramenima, ne izgledaju najbolje na ženi, a uz to su i neudobni.

Što je uopće kombinezon? Ako pogledaš nekoliko godina unazad, činilo bi ti se da su kombinezoni primjereni samo za automehaničare, domare, građevinske radnike i vozače formule 1, ali sad su postali modni hit za žene po cijelom svijetu. Unatoč sveopćoj popularnosti, ženske kombinezone je i danas teško kategorizirat s bilo kakvom sigurnošću.

Pročitaj više: 8 načina kako nositi kombinezon

Saznajte više Sakrij opis

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code