Trudna? Još uvijek možeš da ustvariš potpun outfit!

Šta obući i obuti

U radosnom si očekivanju ali iz dana u dan saznaješ, da ne možeš obući svoja omiljena odjela? Budući da smo svjesni, kako teško je naći neku udobno odjeću, koja bi lijepo istakla rastući trbuh a u isto vrijeme bile bi vidjeti modno obučene, baš za tebe dodali smo modna jesenska odjela u kojima ćeš vidjeti izvrsno. A najbolje od svega je to, da ćeš ih moči nositi i nakon poroda.

Pončo, džemper i kardigan

Neophodni su dijelovi jesenske odjeće. Budući da su obično izrađeni od debljih materijala, brzo se desi da te uobičajeni modeli previše stežu, što znači da moraš kupiti broj ili dva veći od onog što obično nosiš.

Rezultat toga je da se uklapa samo oko tvog trbuha a drugdje je prevelik. Tako tvoj izgled nije više dobar. Posljedično, nakon poroda ne možeš nositi istu odjeću jer ti je preveliko.

U našoj ponudi naći ćeš odjeću koja će ti lijepo stajati. Možeš birati između šireg ili povoljnijeg modela koji će lijepo naglasiti tvoj trudnički stav.

Najbolje od svega je to da možeš nositi odjeću i nakon poroda. Većina odjeće izrađena je tako, da je prilagođena dojenju.

Pončo, duža vesta ili duži džemper možeš savršeno kombinirati sa udobnim trapericama ili tajicama uz balerine, čizmice ili cipelama sa visokom petom. Možeš birati između različitih boja tako da imate na raspolaganju neograničen broj modnih kombinacija.

Haljine za trudnice

Ako se najbolje osjećaš u haljinama, nećeš biti razočarana. Naravno, dodali smo i udobne haljine, koje će ti lijepo stajati, budući da su izrađene iz 97% pamuka i 3% elastina.

Možeš birati među dugih ili kratkih rukava i 7 različitih boja za svaki model.

Na gornjom djelu haljine je zip koji jednostavno otvaraš, zatvaraš. Neophodan je za vrijeme dojenja, posebno u jesen i zimi kad se naša odjeća sastoji od više slojeva.

Također možeš haljinu kombinirati po želji, sa debljim čarapama ili tajicama, uz tenisice ili gležnjačama sa petom.

Grudnjaci za dojenje

Izvrsni su nakon poroda. Dizajnirani su baš tako, da nije potrebno svući cijeli grudnjak, nego samo otkopčati košaricu. Važno je da takav grudnjak ne kupiš prerano. Tokom trudnoće vaše će grudi povećati pa ćeš morati kupiti veći broj košarice kao što normalno nosiš.

U našoj ponudi nećeš naći samo dosadne, jednobojne grudnjake za dojenje, nego i u življim bojama i sa čipkom. Pogledaj ponudu ovdje.

Sastavi svoj potpun trudnički outfit, u kojem ćeš se ti i tvoja beba osjećati udobno i istodobno moderno. U nastavku pogledaj neke od najprodavanijih modela.

Admin

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura