Što ne smije faliti u tvojoj torbi za plažu?

Trikovi i savjeti

Konačno smo dočekali težko očekivano ljeto i svi nestrpljivo očekujemo godišnji odmor i uživanje na moru. Sigurna sam da i ti razmišljaš poput mene! 
A da ćeš na godišnji otići u »punom elementu«, pročitaj dolje što ne smije faliti u tvojoj torbi za plažu te u kakvom badiću ćeš privlačiti pozornost na plaži.

Torba

Torba za plažu je uobičajeno veća od normalnih ženski torbi, tako da nam omogućuje nošenje svega što nam treba za plažu – vodu, ručnik, knjige, rezervni badić, telefon ... Najbolje je imati torbu za plažu od jačih materijala sa jakim ručkama. Pletene torbe prema mojim iskustvima ne podnose veliku količinu stvari, i stoga više od jedne sezone uobičajeno ne izdrže.

Torbe za plažu su dostupne u više boja, a mi ti savjetujemo da izabereš takvu koja će se uklapati sa tvojim badićem.

Japanke

Japanke su nedvojbeno najudobnija obuća za plažu, jer su mekane, lagane i udobne za nošenje.

Kupaći kostimi

Konačno prelazimo na najbitniju stvari – kupaći kostim. U poplavi različitih modela, teško je pronaći odgovarajući u kojem ćemo se osjećati udobno i privlačno. S tom namjerom smo prije nekoliko vremena objavili na našem blog-u članak, kako izabrati savršeni badić u odnosu na tip linije.

Dakle, ako tvoja linija ima oblik jabuke moraš nositi badić koji će istaknuti tvoje noge – badić sa visokim izrezom je pravi odabir za tebe!

U slučaju da želiš sakriti trbuščić izaberi tankini odnosno jednodijelni badić.

A ako pripadaš grupi žena sa linijom u obliku pješčanog sata ti možemo samo čestitati jer si sretnica! Sa takvom linijom možeš nositi bilo koji model badića jer će ti svaki dobro pristajati!

Kako doći do kupaćeg kostima u većem broju? Pročitaj ovdje.

Cipele za more

Ako ne voliš pješčane plaže već se voliš kupati na odrečnijim, intimnijim mjestima gdje su u vodi oštri kameni na kojima se možeš vrlo brzo ogrepsti, obavezno trebaš nositi i cipele za vodu. Dostupni su u različitim bojama, a moji su najomiljeniji sandali Margarette.

Sunčana krema

Svi mi želimo ljeti pocrniti i dobiti lijepu, smeđu boju, premda cjelodnevno ležanje na plaži šteti tvojoj koži, stoga ti savjetujemo ne zadržavati se na plaži u doba kada je sunce najopasnije. Neovisno o tome, u bilo koje doba se sunčaš na plaži, obavezno se maži sunčanom kremom sa najvišim faktorom za sunčanje – a taj ovisi o tenu tvoje kože.

Naočale

Naočale su nepogrešiv modni dodatak u sunčanim, vrućim ljetnim danima koji osim što štiti tvoje oči od štetnih UV zraka, tvom izgledu dodaje i točku na i. Obzirom da svaka žena voli nositi više modela sunčanih naočala, po novom ih možeš pogledati na našim virtualnim policama!

Knjiga

Ljeti uobičajeno pročitamo najviše knjiga! Na plaži imamo dovoljno vremena za uživanje i opuštanje uz čitanje zanimljive knjige. Sada je konačno tvoja prilika da pročitaš knjigu koja te već neko vrijeme čeka na policama.

Ručnik

Slično poput badića, ručnik ne smije nedostajati u tvojoj torbi za plažu. Budući da ručnik za plažu koristimo za više stvari a s vremenom se on napuni morskom solju i pokupi miris kreme za sunčanje, naš je savjet uzeti par njih, pogotovo ako ideš na godišnji za duže vremena.

Voda

Ljeti nas obuzima vrućina, češće se znojimo, stoga je vrlo važno piti dovoljno tekućine, više nego uobičajeno. Dakle obavezno uzmi dovoljno tekućine sa sobom na plažu. A da će ti voda što dulje ostati hladna, naš je savjet staviti bucu na večer u zamrzivač kako bi se zaledila. Slijedeći dan će se ona na plaži lijepo otopiti i kada god ćeš je htjeti piti, ona će biti hladna.

Admin

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura