NOVO U PONUDI: Kupaći kostimi 2018

Novo u ponudi

Iako je tek početak travnja, započela je prodaja kupaćih kostima. Obzirom da smo ove godine željeli svjetlucati na plaži već smo dodali neke nove modele koji će vas zasigurno impresionirati. Možete birati između kompleta i jednodijelnog kupaćeg kostima. Ispod smo odabrali najnovije, koji su već dostigli najveći entuzijazam.

lorin geniaJednodijelni kupaći kostim  Lorin Genia je dostupan u različitim veličinama i savršen je odabir ako tražite elegantan kupaći kostim koji će pokriti vaš trbuh. Zbog uzorka na abdomenu struk će izgledati malo uži. Remeni su podesivi i kupaći kostimi su zatvoreni na leđima. Veličine možete vidjeti u tablici. Na primjer. veličina 70B / S znači da je grudnjak veličine 70B, a donji dio veličine je S.

marko jessie

Kupaći kostim Marko Jessie dostupan je u mnogo različitih boja. Vidjet ćemo mnogo sličnih modela na plaži ove godine. Ramena su otvorena, a gaćice vezane za kukovima.

marko shareeKupaći kostim Marko Sharee ima trake na grudima kako bi vaš dekolte postao veći i zavodljiviji. Remeni su podesivi, kao i naramenice, ali ih ne možete ukloniti.

marko mariluAko vam se sviđaju volani, ali i dalje biste imali kupaći kostim s naramenicama, dostupan je model Marko Marilu. Baš kao i Jessie model, dostupan je u mnogim bojama. Grudnjak ima push-up efekt i prsa lijepo podiže. Grudnjak je zatvoren na poleđini, trake su podesive, ali ne i uklonjive.
Ako vam se ne sviđaju ovi neznatno različiti modeli kupaćih kostima, pogledajte sve kupaće kostime, definitivno ćete naći svoje omiljene. Tu su i modeli velikih formata do 4XL.

P.S .: Ne zaboravite na haljinu ili pareo.

Admin

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura