9 trikova za uži struk

Trikovi i savjeti

Gotovo svaka žena ima želju za užim strukom, jer to u današnjem svijetu predstavlja standard ljepote. Na žalost ti u ovom trenutku ne mogu omogućiti dugoročno rješenje. Za uži struk treba vježbati i zdravo se prehranjivati, a mi ti možemo pružiti nekoliko savjeta kako bi tvoj struk uz pomoć nekoliko jednostavnih trikova vizualno izgledao uže.

1. Izbor boje

Haljina za uži strukZašto je pravi odabir boja toliko važan u modi? Dizajneri provedu drugo vremena u biranju pravih nijansa, jer oni znaju, da je boja odjela još kako važna.

U svijetlim bojama izgledati ćeš viša, naprotiv u tamnim bojama manja. Znači najbolji način za stvoriti vizualno uži struk je izabrati odjeću u crnoj boji, premda donji i gornji dio trebaju biti u različitim bojama. Pritom je važno gornji dio imati uvijek tamniji.

Evo još jedan trik je, da nosiš haljine s crnim izrezom oko struka, pogotovo sa strane. U izboru je puno haljina s crnim trakovima sa strane, dizajnirane baš zato da bi žene izgledale mršavije.

Ako odlučiš imati gornji i donji dio u različitim bojama, obavezno pripazi da se oba djela stiču pod ili nad strukom, nikako na sredini. I još jednom, pazi da boja u predjelu struka bude tamnija.

2. Igraj se sa uzorcima

Nisu samo boje one kojima možeš postići uži struk, možeš koristiti i različite uzorke. Nikada ne nosi vodoravne linije, jer će te napraviti šire nego u stvarnosti. Uvijek biraj okomite linije. Također izbjegavaj male uzorke i velike točkice.

3. Silueta

Zaboravi na klasične strukove, radije biraj više ili niže, time ćeš potpuno promijeniti svoju siluetu. Tvoj će struk izgledati uže, a pomoću sakoa koji je širi u ramenima, dodatno će utjecati na izgled tvog struka. To je sigurno trik koji zaslužuje tvoje testiranje!

4. Modni pribor

Neki modni pribori, kao i široki pojasevi imaju istu posljedicu kao i predhodno spomenutog sakoa. Dobra vijest je da je moda postala tako bogata da možeš slobodno nositi širok pojas u kombinaciji sa vestom.

Drugi način je da odvratiš pažnju od struka. To možeš napraviti sa svijetlim nakitom, šalom, torbicom.

Oversize haljina5. »Oversize« odjela

Trenutno su u trendu »oversize« odjela koja tvoj struk ne mogu smanjiti, ali ga zato mogu sakriti.

Džemperi, majice, široke košulje, pončo, to su odjela koja igraju u tvoju korist. Jedino pravilo kojeg se moraš držati je da istakneš noge sa uskim trapericama, crnim tajicama ili visokim petama. U suprotnom ćeš izgledati još šira nego što jesi.

6. Sakoi

Nemojte nositi samo sakoe sa širokim ramenima nego, već slobodno nosite sve vrste. Obično su prilagođeni tako da je donji dio nekoliko širi pa lijepo prekriva pojas. Ostaje pravilo kao kod »oversize« odjela – obavezno treba istaknuti noge.

7. Hlače s visokim pojasom

Da li bi voljela suziti struk a istovremeno sakriti i masne naslage na trbuhu? Traperice s visokim pojasom tvoje su rješenje. Isto pravilo važi za uske kratke hlače i krilo sa visokim pojasom. Ne zaboravi izabrati čvršće tkanine jer ćeš inače izgledati suprotno, kao vreća a to je suprotno tome što želimo postići.

8. Umotana haljina

Zbog V-izreza u takvoj haljini ćeš izgledati uže, bez obzira koji dio htjela sakriti. Zahvaljujući umotanoj tehnici više su ispostavljena ramena, pojas postavlja jasnu granicu prije početka struka. Neki modeli takve haljine mogu se razlikovati u materijalu ali svakako takva haljina ne bi smjela nedostajati u tvom ormaru.

Cipele s petom

9. Visoke pete za uži struk

Ovaj trik ti sigurno je poznat. Visoke pete te učine višom, noge duže, a struk uži. Suprotno, u niskim petama izgledaš niže, noge su kraće, a struk puniji. U visokim petama je ponekada težko hodati ali isplati se malo potruditi - kakva sreća - upravo smo dobili novu kolekciju cipela s petom!

Da stekneš savršen izgled izaberi cipele u boji kože.

Pogledaj dolje još nekoliko naših drugih proizvoda, koji će ti pomoći vizualno smanjiti struk.

Admin

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura