8 najboljih modela ljetne obuće

Šta obući i obuti

ljetna-obuca

Nestrpljivo čekajući na ljeto, našu smo kolekciju dopunili novom obućom i odjećom za ljeto. Dodali smo nekoliko haljina, bluza, krila i cipela! Sigurna sam da ne trebaš imati poseban razlog da sebi priuštiš dodatni par cipela, no ipak ćemo ti predstaviti izbor nove obuće koja po našem mišljenju ne smije nedostajati u ženskom ormaru.

Klasični sandali

Klasični sandali bez pete, najudobniji su izbor za šetnju po gradu, piće sa prijateljima pa čak i za posao. U njima ti neće biti vruće, a kombinirati ih možeš sa krilom, haljinom, kratkim i dugim hlačama. Izaberi sandale u ljetnim, živim bojama koje će dodatno nadopuniti i istaknuti tvoj izgled, no, svakako pripazi kod kombiniranja sa ostalom odjećom. Ako voliš nositi posebne, drugačije sandale u živim bojama, sigurni smo da će te oduševiti sandale Melda.

Sandali sa resicama

sandali-s-resicamaOvoga ljeta, našu ponudu smo nadopunili sa sandalama koje se vežu oko gležnjeva. Dostupne u pastelnim bojama, u njima ćeš stvoriti romantičan, nježan izgled. Ove sandale možeš nositi za različite prilike, pa čak i svečanije ako ne voliš nositi cipele na petu.

Natikače

Natikače su nedvojbeno najudobnija i najjednostavnija ljetna obuća jer ih ne treba posebno oblačiti. Dostupne u različitim modelima i materijalima, tako možeš izabrati više njih: za plažu pa čak i one koje ćeš jednostavno moći kombinirati sa jeansom ili kratkim hlačama.

Japanke

Japanke su sigurno najprikladnija ljetna obuća za posao ili poslovni sastanak, no dapače ih možeš nositi za šetnju po gradu ili na plažu.

Visoki sandali

Ovogodišnja ljetna novost na našim online policama su visoki sandali koji sežu do koljena. Oni su prikladni za nošenje u kombinaciji sa kratkim hlačama, haljinama i krilima jer sa dužom odjećom na žalost ne bi došli do izraza.

Sandali na petusandali-na-petu

Već zimi smo vidjeli da su u modi čizme sa širokom petom, no ljeti nije ništa drugačije. Sandali sa širokom petom će te pratiti na svakom koraku. Dostupne u različitim oblicima: ovogodišnji hitu su sa remenčićima i sa širokom petom. Kombinirajući ih sa hlačama ili haljinom, stvoriti ćeš ovogodišnji modni ljetni izgled.

Ako ti se ovaj tip sandala ne sviđa, u našoj online trgovini ćeš uvijek pronaći prekrasne sandala sa uskom ili punom petom koje su savršene za nošenje u vrućim ljetnim danima.

Espadrile

Espadrile su popularna proljetna obuća, međutim one se svakako mogu nositi i ljeti. Njihova prednost je u tome što su lagane, izrađene od udobnih materijala, stoga ti u njima neće biti prevruće, a kombinirati ih možeš sa različitom odjećom.

Tenisice

Par trendi tenisica ne smije nikada faliti u tvom ormaru jer će ti uvijek zatrebati za šetnju u hladnijim, kišnim danima. Dostupne u klasičnim modelima i bojama, kao i u nekoliko drugačijim, življim bojama. Provjeri!

Pogledaj nekoliko komada obuće koje ti nudimo u našoj online trgovini!

Admin

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura