5 proljetnih modela obuća koje moraš imati

Šta obući i obuti

Vrijeme je za nošenje laganije obuće, a nema ljepšeg od jedinstvenih cipela u trendi pastelnim bojama obogaćene dodacima koji će u cijelosti začiniti tvoj izgled? Danas smo za tebe izabrali nekoliko najnovijih modela koji će ovogodišnje proljeće kititi police u našoj online trgovini.

Na proljeće se priroda počinje buditi, napokon dolazi i vrijeme kada šetnje po gradu i kave sa prijateljicama ponovno postaju svakodnevnica, stoga je bitno da su tvoje cipele udobne. U trendi, niskim cipelama tvoje noge sigurno neće previše patiti. Naš je savjet, nosi cipele na petu u slučaju da to od tebe očekuje posao ili primjerice elegantnija večera, dok svakodnevne obaveze obavljaj sa cipelama bez pete ili u onima sa nižom petom.

Slip on cipele sa mašnom

Sigurno si ih ove godine već vidjela, jer su pravi hit. One su jednostavne, dostupne u više boja, međutim ipak prevladavaju pastelne boje, a kombinirati ih možeš sa haljinicom, krilom ili hlačama odnosno trapericama. Ako ti se više sviđaju manji dodaci na cipelama, onda ćete sigurno oduševiti cipele Londa.

Balerinke na vezanje

Balerinke su jedne od najčešće ženske obuće već nekoliko godina, stoga o njima nećemo previše gubiti riječi i vremena. Sve što želimo je pokazati ti najnovije modele u našoj trgovini koje će sigurno privući tvoju pozornosti, jer su vrlo udobne, a s druge strane drugačije od »klasičnih«. Mi smo izabrali balerinke Naoma.

Tenisice

Tenisice su također jedne od najpopularnijih i najudobnijih cipela za svaku pogodnost. Sa odabirom pravog modela ih možeš kombinirati sa haljinom, i tako stvoriti jednostavan, sportski izgled. Budući da je ove godine u trendu roza boja, za naše najomiljenije tenisice izabrali smo roza tenisice sa dodatkom šljokica u nijansama zlatne boje.

Espadrile

Odlično izgledaju u kombinaciji sa trapericama, 7/8 hlačama, krilom ili haljinom – sa njima ćeš stvoriti nježniji izgled. Moje najomiljenije espadrille su upravo one sa nježnijim vrpcama koje jednostavno zavežeš oko gležnjeva i tako dobivaju izgled šlapica za balet.

Sandale na petu

Naravno ne smijemo mimoići meni najomiljenije sandale koje su upravo danas stigle u našu trgovinu. No, dobro će nam doći kada temperature malo porastu, ali brzo nestaju tako da ti toplo savjetujem ako se i tebi sviđaju da ih naručiš što prije, jer ćeš inače ostati bez njih. Riječ je sandalima na petu Risa, dostupne u šest različitih boja!

Svu obuću koju sam ti opisivala možeš vidjeti dolje.

Admin

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura